Wednesday, February 8, 2012

Alhamdulillah (:



Tahniah sahabat ! Alhamdulillah,aku bersyukur dengan keputusan peperiksaan kali nie..terima kasih Ya Allah..untuk sahabatku, Nurul Hamimah,Nurul Hanizah,Nurul Nadia *semua geng nurul kan..aku jee sorg2 Nur ! haha ! tahniah untuk korang jugak ! semua dpt result yg terbaik utk sem kali nie ! hopefully kta dapat buat yg trbaik utk last sem lepas nie..thanks a lot utk korang yg byk tolong..aku sayang korang ! 

#thanks a lot to ayah,mama,along,alang,adik n my incik..terima kasih utk semuanya ! support + advice to me ! Alhamdulillah,finally agh/ami dpt 3.88 utk sem 5 nie ! aku bersyukur ! doakan yg terbaik utk agh/ami utk sem depan k ! tqvm ! lev u all :')

Tuesday, February 7, 2012

cuti sem 5 :')

lagi beberapa hari sebelum cuti sem nak abih ,br aku terasa nak update blog aku yg dah cukup berhabuk nie..maaf yaa wahai blog kesayangan tuan hamba,xde masa lgsg nk jenguk apatah lg nk update kan..okay..cuti sem kali nie kejap je ! Pejam Celik Pejam Celik , aikk , dah nak abih cuti sem dah ! -______- *nak nangis boleh tak ?
okay , cuti sem kali nie xde la pegi memane utk holiday..memandangkan 1 family xckup kt umah kan..along keje,alang plak ade camping palapes kat Raub Pahang ! huk huk ! miss my along n my alang ! :'(

17hb 1 hari tu, abih je exam paper Sociology Development, aku terus blik Perak ! tggu my along ambik dekat umah sewa..lepas tu ktaorg berdua bertolak balik ke Perak darul Ridzuan ! HyeHye Perak, ByeBye Kuala Lumpur . Seriously,aku memang HAPPY giler2 time tu..xblh nak bayangkan camne..conclusion disini, bila balik rumah,aku mmg happy ! haha ! *gyle homesick aku nie..korang nk cakap aku ape pn,aku dah xkisah laa..mmg aku cmtu pn..aku dah tau awal2 lg ! :)

time cuti sem nie jugak aku balik kampung di Kg Telok Nipah Kota Kuala Muda,Kedah darul Aman..wahh..nasib baik xbg alamat full -,-
aku just balik with ayah,mama,n adik..along n alang ? aku dah cite kt atas kn mana diaorg berdua pegi :'(

with my adik dalam kereta otw balik kampung..kami berdua yg takde keje -,-

di tepi pantai..ala ala filem Ombak Rindu la plak kan..#feeling OR :)

nie laa kampung aku,kg telok nipah..sebelah je dgn Pantai Merdeka..korang penah dgr kan lagu Cinta Pantai Merdeka tu ? haa..kt situ laa :)

thanks "hitamberry" adik ! sepanjang kt kg,aku guna bb die laa utk on9 ! twitter yg setia dihati :)

sebelum balik perak..sedih jugak nk tinggal tok sorang2 kt kg..huuu ! :'(

ehh..tak jumpa tuan kereta pn xpe,dpt jumpa kereta pn jadi ! ape ke gedikk sgt aku nie ? ahh..lantak aku laa org nk ckp pe pn..sayang kau persona, tapi aku lagi sayang tuan kau tau x..hehe :')

jeng..jeng..ni la tuan kereta yg aku sayang tuuu ! my incik Muhd Anwar ! pic nie die bagi time die ade Malam Jutaan Harapan kt Kelab Golf Diraja Perak.. <3 u :')

okay..lastly,kena la letak pic tuan punya blog plak ! hehe..pic nie kt marina island..:p

okay..skrg dah xde mood nak update pjg2..hmm..cukup laa sekadar nak hilangkan habuk kat blog nie je..haha..;D
lepas nie dah start sem baru..grrr..aku mmg malas okay ! lecture,tutorial,assignment..arghhh..xlarat..n rutin mingguan aku cnfirm bermula balik lepas nie ! homesick ? lantak aku laa ! do i care ? yg pntg aku dpt jumpa ksygn2 aku kt perak nie ;D

Assalamualaikum :)