Wednesday, August 3, 2011

tak salah kan ?

One of gadis bertudung melayu latest style now is to wear tudung as Hana Tajima ! mcm dulu,pelbagai jenis style tudung yang orang pakai.contohya macam tudung wardina,tudung ala ala yuna, waheeda n mcm2 lagi kn !  kalau cakap kat sini pasal hana tajima,of cz la semua orang kenal kn..tambahtambah dgn style tudung yang die pakai sekarang telah menjadi ikutan dikalangan remaja ! 

Bagi pendapat aku la kan..xpayah nk judge sesape pasal style tudung yg diaorg pakai ! masingmasing ade hak nak pakai style cmne skalipun ! asalkan mereka masih menutup aurat masingmasing ! ;D

bagi yang xkenal hana tajima n stle tudung yg die pakai,silalah tengok picturepicture kat bawah neh okay ! tapi rasenye semua orang dh kenal laaa ! xkn la org cantik cmnie korang xkenal lg !

:: THANX encik google untuk picturepicture dibawah nie ! :)

:: hana tajima with yuna ! cantik je kan ? biar la diaorg nk pakai tudung style cmner pn ! 

 :: cantikcantik semua nie ! diam je okay ! tak perlu kata apaapa ! 
diaorg sgt bergaya + cantik ! :)

:: hana tajima with yuna again ! cantiknye pakai satin shawl nie ! 
kau siapa nk sibuksibuk style orang pakai tudung ? HAHA !

Okaylah ! nie je pendapat aku nak kongsi hari nie ! Abaikan entry nie kalau korang xsama pendapat dgn aku k ! luf u all :)

No comments:

Post a Comment