Sunday, August 14, 2011

Rakusnya nafsu !!


memang tak dapat dinafikan , nafsu makan aku semakin membuak2 time bln pose neh ! DUGAAN okay !! entry kali ni aku saje nk share picture picture makanan and dessert yg kitaorg buat sepanjang bulan Ramadhan ini..nie saje saje try je..ade yg buat sama sama dgn mama , Pn Norizan Ramli and ade yg buat dgn adik beradik, Along,Alang dan juga Adik Lulu ! hehe :)


 :: strawberry pavlova :)

 :: pizza :)

 ::ayam masak merah :)

 :: jelatah :)

 ::nasi tomato :)

:: puding karamel :)

#amacam ? terliur tak korang klu tgk time siang siang ? hehe..tak terliur takpeeee ! 
# dah 2 hari hujan..sejuk je raseee ! aku mmg suke hujan okay :)
# tak sabar nk tggu baby N !! adik beradik aku pn same jugak ;p
# IMY Nur Aqmar ILY Muhd Anwar ! :'(

THANX FOR READING :)

No comments:

Post a Comment