Sunday, July 31, 2011

# Saturday make me smile :)


:: Akhirnya tiba jugak hari sabtu yg dinanti nantikan ! mmg happy + enjoy dpt kuar ngan Mr A aku semalam ! hihi ! * gatainye aku ! muahahaha ! ;D

Terima kasih yang tak terhingga kepada Muhd Anwar dan keluarga kerana sudi keluar dan bawak sy jalan2 semalam ! 
OUR LOCATION : Teluk Batik, Tesco Manjung, Marina Waterpark and Marina Island ! :')

Kali ni kami bukan keluar berdua okay ! untuk makluman semua kawankawan,semalam kami keluar secara berjemaah ! hihihi ! xde la ramai mana pn ! 6 orang je termasuk aku ! aku keluar dengan adik Mr A aku ,and anak2 buah die..best sgt tgk gelagat budakbudak nie semua ! aku suke and hope 1 hari nanti boleh keluar mcm nie lagi ! 

yg best lagi, dapat makan ramairamai dgn family Mr A aku ! best la..dlm 10 orang cmtu laa makan kt kfc tesco semalam ! hihi ! thanx a lot semua utk layanan + belanja ! :) 
*jom tgk picturepicture semalam yang sempat aku snap ! ;p



aku curicuri snap pic diaorg yg tgh mandi kt marina waterpark ! sorry ye adik2 :)

time nie kt marina island ! hihi ! kt belakang tu anak buah mr A aku ! :)

nie pun aku curicuri gk ! sory ye adik comel ! haha ! ;D

with my sayang ! haha ! big apple,tolong jgn pisahkan kami ! haha ;D

bkn slalu pn dpt jumpe ! klu skali jumpe tu msti la nk snap pic byk2 kn..
tp xsemua pic la aku msukkan dlm entry kali nih ! yg lain aku simpan ! :)

mereka berempat ! thanx adik2 ! best keluar ngan korang semua ! 
hope lain kali dpt jumpa lg ! :)

posing before balik ! yeahhhhhh ! <3 korang :')

sambil lepaklepak kat marina island,best ushausha orang nih naik benda kayuh2 nih ! xtaw nk pggil ape ! hihi ! bkn kayuh ngan kaki okay but kayuh dgn tangan ! comel comelest laaa benda nih ! rasa cm nk beli 1 ! tp umah xde laut or tasik ! takkan nk main dlm kolah kt bilik air kut ! HAHA :)




okay ! tu je aku nak cite dlm entry kali nie ! kbyebye ! :)

     ♥  

No comments:

Post a Comment