Monday, July 25, 2011

# excited !


Assalamualaikum..*jawab jgn xjawab ! aishhhhh..dh lama rsenye xjenguk belog sndiri ! selama nie keje aku duk usha belog org len je..maafkan aku yaa wahai belog ! bkn lupa tp keadaan yg xmengizinkan aku utk update belog nih selalu ! dulu before cuti sem, aku mmg smangat cakap nk update belog tiap2 hari n tulih pe yg aku wat time cuti nih ! lastlast cmnie la jadinyeee..klu org melayu tu,melayu jugak laa namanya..ckp je nk update la pe laa tp habuk pn xdeee...wargghhh..blh tulih pjg lebar nih ! lagipun aku sorangsorang je dlm bilik skrg..adik aku sorg sekolah n sorg lg dating laa with ungu purple kesayangan die.huh..*jeles ! ayah keje,along kt kl sibuk ngn keje, n skrg nie mama je la yg menemani anak die sorg nih yg sibuk mengonline dr pagi sampai ke malam ! thanx yaa pn norizan ramli ! hehe ;D

# Ape yg aku buat time cuti sem nie ? HAHA..rutin aku tiaptiap hari sama je la kawankawan..buat keje umah n ambik lesen ! Alhamdulillah,akhirnya aku dh berjaya dptkn lesen kelas B2 and D ! haha ! thanx utk fmly aku, muhd anwar, and kawankawan aku yg support aku selama nie xkira la wang ,tenaga n semuanya ! tqvm yaaa ! opss..xlupa jugak utk cikgu latif yg susah payah ajar aku naik kreta kncil merah AEX 1266 klu xsilap.sory la klu kreta tu hancur sebab aku..(sebenarnye xde pape pn )HAHA ;p

# owh..xlupa jugak buat kawankawan saya, Nurul Hanizah and Nadia Sariman yg susah payah cari rumah sewa kta nnt..thanx a lot korang ! miss korang sgt2..nnt aku byr ye deposit tu.. :)

# berkenaan dgn tajuk entry aku kali nih, EXCITED ? haha..pe yg aku excited sgt nih ? ermm..kalau korang nk tau,aku jz excited nk tggu hari SABTU nie ! sebab nk jumpa musyuk masyam aku sorang tu ! siapa ? haishhhh...sorg je laaa..xkn xtau lg..mcm la aku nih de byk bf kt luar tu ! of course la Muhd Anwar ! wahhhh...xsabar laaa ! hope pe yg kta plan sabtu nie menjadi la kn ! InsyaAllah ! hari sabtu nie kami bukan keluar berdua je cm selalu, tp ramai lg yg teman kami berdua nnt..siapa ? nnt la aku update story pjg lebar pasal tu okay ? :)

Okay la korang ! lain kali aku update lg k ! sorry yaa..utk along, jga diri kt kl tu..agh rindu along..sama jugak dgn muhd anwar si musyuk masyam saya ! keje elok2 yaa..fokus fokus ! kahkahkah..jage diri ya kawankawan ! all da best utk semua xkisah la pe yg korang buat cuti nie..sayang korang ! Bubbye ! Assalamualaikum ! ( pape pn aku ttp nk letak gk pic dlm setiap entry aku nih ! xkisah la korang nk tgk ke tak..its okay )

nie picture aku with mr.A aku kt marina island ! miss him !
tggu sabtu ni yaa ;D

nie pulak muhd anwar time die kt 11th college,UM ! waahh ! my university



No comments:

Post a Comment