Sunday, May 1, 2011

ape aku nk wat cuti sem nie ? haha



pe aku nk wat erk cuti sem nie ? hmmm !
exam xabih lg..tp da pk smua nie..hihi..
ape nk jd dgn aku nie..
dgn ini aku disytiharkan bercuti bermula pada 9.5.2011 - bln 9..xtaw la bpe hb..
lame kn ?
koranggg jgn la jelesss !
bkn sng aku nk cuti lame2 cmnie..
so,start dr skrg,aku da pk mcm2 pe aku nk wt time cuti sem nie !
wahhhh ! xsabar bangat sih ! haha

PERKARA PERTAMA :

1.nak keje part time ..
ehhhh...betul ke aku nk keje nie ? cm xcye pn ade !
klu korang nk tau,lps spm n stpm dulu aku xpnh keje pape !
hnya 1 keje jee yg aku wt !
tanam anggur kt umah !
besttt oooo keje tu klu korang nk tau...
pemalas kn aku nie ?
bkn aku xnk la..aku try gk cari keje dlu ngn adik aku sorang tu !
last2 ktaorg lepak umah jeee !
ape pn xjadi !
kali nie menjadi lg ke x hasrat aku nie ?
wait n see yaa ! :D


PERKARA KEDUA :

2. nk ambik lesen kereta !
ini betul2 penting n kritikal nie !
klu aku xambik lg cuti nie,mmg aku teruk la !
byk sbb aku nk ambik lesen kreta time cuti nie...
1st sebab cuti pjg sgttttt mcm keretapi...hahaha
2nd cz lps nie klu aku da ade lesen kreta,sng la nk keje n wt latihan industri nnt..xde la nk berpanas n berhujan lak ngan naik moto tu...
3rd cz aku maluuuu ngan adik aku...
adik aku afifa yg bawah aku tu dh ade lesen kreta dh...wahhh...malu gyle..adik de lesen kreta dlu
tp xpe la..dulu time lps aku stpm,ayh suh gk aku ambik lesen,tp aku yg xnk...
aku pn xtaw pe yg aku nk time tuuu...
satu ape pn aku xwt...
teruk kn aku nie..hehe..
itulah aku yg sebenar..:)

PERKARA KETIGA :

3. menghabiskan masa ngn kucen2 aku kt umah..
haha !
nie pn best gk nie..
aku de byk kucen kt umah tu..
dgr citeee ciki ottttt da jd hero skng..alang yg gtaw aku td..die ckp ciki otttt da pndai gado2 ngan kucen jantan len skrg...amboi ciki otttt...agh ingtkan ciki ottt nie pondan ! hihihi !
rindunyer kt oen's family !
tggu agh balik erk ! huhu !
nnt agh bg makan kt kucen2 erk...
siap nk bg mandi skali semua ngn shampoo kucen tu..
tggu la wahai kucen2 sekalian :)

PERKARA KEEMPAT :

4. nak datingggggg ! <3
*opsss terlebey sudaaaa ! haha !
owhhh ! aku xkira pe pn yg jadi aku nk jumpe gk ngn die !
da lame gyle xjumpeee kut..die pn da ckp yg die nk jumpe aku cuti nie..
da mcm2 plan ktaorg wt !
plan apeeee?
owhhhh...rahsia laaa !
hnya aku n die je yg tauuuu !
hihihi !

PERKARA KELIMA :

5. nk kawin...hahaha !
wt pengetahuan kawan2 cuti nie aku nk kawin dh !
selamat tinggal alam remaja !
selamat tinggal zaman enjoy2 !
haha !
yeaaahhhh ! nie la yg aku hajati selama nie !
akhirnye cuti sem kali nie berjaya gk ! hihi !
xsabar,takut,seram,smuanye aku rase skrg nie..
pe perasaan erk klu dh jd isteri org ?
tggjwb pn msti byk kn...huhu
xpe laaaa !
aku try yg terbaik utk die !
korang datang taw kenduri aku nnt !
kad ?
akan dipos kemudian !
hehe !

*opsssss ! tersilap la !
agk2 la kn aku nk kawin skrg !
nk kena pancung ngn ayah n mama aku ke ?
pe aku nk mkn haa? nk mkn pasirrr ke ?
gatai sgt aihhh aku nie...hihi
sabaqqqq yaaa nur amira !
akk aku pn xkawin lg..
aku lak yg da beria2 pk psl nie !
maaf yaa korang smua !
xsengaja !
org slalu ckp tulis ikut kata hati kn...
td yg kt atas tu aku ikut kata hati laaa...
last2 br tersedar !
yg pasal kawin tu smuanya xbetul yaa !
sorry !


okay korangggg ! aku saje je update entry psl nie kali nie !
bese la..org yg xsabar nk blik mmg cmnie !
haha !
SALAM ! :)

No comments:

Post a Comment